понедељак, 27. мај 2013.

Путовање с осећајем кривице (The Guilty Trip) 2012.



Интересантна прича, са непоновљивом Барбром Стрејсенд. Главни разлог што сам скинуо овај филм са торента, јесте јер сам слушао неке старе Барбрине хитове, па бацио поглед и на њену филмску каријеру. Насумице сам одабрао овај филм, јер је био новији. Нисам се покајао. Та жена је жива енергија, и просто је на неки начин сама по себи мотивација. 

Сет Роген је сјајан као партнер у филму, и драго ми је јер је створио неку ауру око себе. Постао је препознатљив, тако да верујем да ће многи људи гледати филмове, само зато јер у њима глуми Сет Роген. 

Прича: Мушкарац који покушава да прода свој производ великим комапнијама, креће на пут са својом мајком. Она је класична израбљивачица жељна љубави свог детета. Остала је рано удовица, и све што је имала у животу то је тај њен син. Она је са тим и могла да живи, али он баш и не. То му је представљало велико оптерећење, због чега је развио своју несигурност, поремећај у односу према женама, и уопште речено, он је далеко од задовољног мушкарца. 

Овај пун на који су кренули, биће прилика да се боље упознају и да схвате да се неке везе никада не прекидају, ма колико далеко били једни од других.

Оцена: 7 од 10.

Нема коментара:

Постави коментар